House for sale

399000€

3 bedrooms 216 square meters

Immoweb code : 11361115
Immoweb code : 11361115

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
216 square meters livable space
238 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
-- Bezoekmoment enkel op afspraak --

Goed gelegen te Aalst, vinden we deze gerenoveerde instapklare eengezinswoning, nabij centrum, uitvalswegen en openbaar vervoer (bus en trein).
Ook alle nuttige voorzieningen (winkels, scholen, gezondheidszorg, horeca, ....) bevinden zich op wandelafstand.

Deze klassevol ingerichte woning met een bruikbare vloeroppervlakte van maar liefst 216 m² beschikt over 3 slaapkamers, een lichtrijke leefruimte en een prachtige tuin met terras.

Op de benedenverdieping komen we binnen in een ruime inkomhal. Deze inkomhal leidt ons naar een polyvalente ruimte afgewerkt met visgraatparket. Aansluitend, gescheiden met een dubbele ingewerkte glazen schuifdeur, vinden we het modern bureel met inbouwmeubilair. Verder op het gelijkvloers nog een afzonderlijk toilet met handwasbakje en een bijkeuken.

De trap in de inkomhal brengt ons naar het eerste verdiep, waar we de open, lichtrijke leefruimte met salon en eetplaats terugvinden. Aan de achterzijde vinden we de tijdloze, volledig uitgeruste halfopen keuken. Op deze verdieping is er ook een aparte was- en strijkplaats met lavabo en toilet.

Op de tweede verdieping vinden we 2 ruime slaapkamers, waarvan 1 met mezzanine, de moderne badkamer met inloopdouche, lavabo + meubel en een toilet. Tot slot treffen we naast de mezzanine nog een handige stockagezolder.

Doorheen de hele woning werd gebruik gemaakt van kwaliteitsvolle materialen, wat resulteert in een luxueus gevoel. De troeven van deze woning…

Get in touch