House for sale

389000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11171988
Immoweb code : 11171988

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
523 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze solide halfopen woning uit 1997 zal je verbazen door haar degelijkheid, praktische indeling en ruimte. De ligging in een doodlopende straat én de grote tuin maken het plaatje compleet!

De woning is erg gunstig gelegen in een populaire maar rustige woonwijk. Vlotte bereikbaarheid - te voet of met de fiets - naar centrum Hofstade met voedingswinkels, scholen, station Aalst, recreatiefaciliteiten...

Het gelijkvloers biedt je, naast een inkomhal met gastentoilet, een ruime leefruimte met salon & eetplaats en een keuken met uitzicht op de tuin.
Buiten de ruime en verzorgde tuin met tuinhuis, is er nog een pergola (overdekt terras), twee ruime opritten naast en voor de woning en een garage met wasplaats.
Op de 1ste verdieping is er een nachthal die toegang geeft tot 3 aangename slaapkamers en een op te frissen badkamer met ligbad, douche en nog een toilet.

Deze woning werd reeds voorzien van een dak-, muur- en vloerisolatie en wordt centraal verwarmd via aardgas. Dubbele beglazing rondom in hout, structuur van de woning in beton.

Mits de nodige liefde kan deze leuke eigendom van jouw worden!

Voor alle info en het plannen van een bezoek bel 053 89 99 66 of mail naar [email protected].

Get in touch