House for sale

1195000€

6 bedrooms 306 square meters

Immoweb code : 10898910
Immoweb code : 10898910

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
306 square meters livable space
21562 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een unieke kans om te wonen in een oase van rust, omringd door bomen en met een prachtig wijds uitzicht op het omringende landschap? Dan is Hoeve Kriekstede precies wat u zoekt! Deze te renoveren hoeve met bijwoning, weilanden en schuur biedt een idyllische plek om te wonen of te investeren in uw landelijke droom.

Kenmerken:

Locatie - Hoeve Kriekstede is gelegen in landschappelijk waardevol agrarisch gebied
Grootte - Het perceel heeft een oppervlakte van maar liefst 2,2 hectare, wat u voldoende ruimte biedt voor het houden van dieren etc.
Privacy - Hier geniet u van een absolute privacy zonder inkijk, waardoor u in alle rust kunt genieten van de natuur rond uw nieuwe thuis.
Uitbreidingsmogelijkheden - De zonevreemde wetgeving is hier van toepassing. Dit betekent dat zowel de woning als de bijwoning kunnen worden verbouwd, herbouwd en/of uitgebreid naar maar liefst 1.000 m³, waardoor u de vrijheid heeft om uw droomhuis te creëren, in combinatie met een zelfstandige praktijk, gastenverblijf, kangoeroewoning of nog zoveel meer.

Kortom, deze prachtig gelegen hoeve biedt u de kans om te ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en te genieten van een rustig leven in harmonie met de natuur, al of niet in combinatie met uw uitbating of werk.

Get in touch