House for sale

* 549000€

4 bedrooms

Immoweb code : 11318105
Immoweb code : 11318105
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
864 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom bij deze prachtige nieuwbouw villa, gelegen op een rustige locatie in de Hoekestraat 148 in het levendige Aalter. Deze moderne parel biedt u alles wat u zoekt in een droomhuis, en meer.

Met 4 ruime slaapkamers is er voldoende plaats voor het hele gezin. De moderne architectuur straalt stijl en klasse uit, en biedt een tijdloos design dat perfect past bij uw levensstijl.

Een van de meest unieke aspecten van deze villa is dat deze 100% personaliseerbaar is. U krijgt de kans om uw eigen stempel te drukken op elk aspect van het ontwerp, zodat het huis echt aanvoelt als uw eigen thuis.

Geniet van de ruime tuin (864m2) en de landelijke ligging, waar u kunt ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven en kunt genieten van de rust en stilte.

Deze villa wordt volledig afgewerkt verkocht, inclusief terras en oprit. Dat betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de details - u kunt gewoon verhuizen en genieten van uw nieuwe thuis.

En het beste van alles? Deze villa wordt aangeboden tegen een vaste prijs, dus u hoeft zich geen zorgen te maken over verborgen kosten of verrassingen.
Mis deze kans niet om uw droomhuis te vinden in Aalter.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen bij het realiseren van uw woondromen.

Get in touch