House for sale

350000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11334080
Immoweb code : 11334080

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
242 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklaar huis met 3 slpks en tuin in Aartselaar

Ligging: Aan de Pierstraat in Aartselaar vinden we dit instapklaar huis te koop. Winkels, scholen en openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving.

Beschrijving:

Aan de Pierstraat in Aartselaar, vinden we dit instapklare huis te koop. De inkomhal verschaft ons toegang tot het gelijkvloers. Vooraan vinden we een ruime en lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend is er de geïnstalleerde keuken die toegang biedt tot de veranda en tuin. Verder bevind zich op het gelijkvloers ook nog een ruime bergruimte waar een sauna en douche staan. Centraal in de leefruimte bevind zich de trap die ons toegang verleent naar de 1ste verdieping. Hier bevinden zich drie volwaardige slaapkamers (10m², 12m² en 13m² ) en een badkamer met douche in bad, lavabo en toilet.

Verder is er nog een zolder aanwezig.

Bijzonderheden:

- 3 volwaardige slaapkamers

- ramen met dubbele beglazing in PVC

- EPC score C 290 kWh/m² jaar

- sauna

- P-score: A, G-score: A

Bent u op zoek naar een woning in Aartselaar? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch