House for sale

945000€

4 bedrooms 369 square meters

Immoweb code : 11320487
Immoweb code : 11320487

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
369 square meters livable space
675 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze prachtige half open bebouwing is gelegen in het idyllische Afsnee en is de perfecte woning voor een gezin. Met maar liefst 4 slaapkamers en een volledig ingerichte praktijkruimte met toilet, berging en garage, is er voldoende ruimte voorzien. Het huis is gebouwd in 2015 en straalt dan ook moderniteit en comfort uit.

De grondoppervlakte van 675m² biedt een ruime tuin waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en volwassenen kunnen genieten van een gezellige barbecue of tuinfeest.

Het gebouw zelf is zeer goed onderhouden en voorzien van al het modern comfort zoals warmtepomp, vloerverwarming, … De keuken is uitgerust met de nieuwste apparatuur en de badkamer en kamers zijn afgewerkt. Daarnaast is er ook een berging op zolder en is er een garage aanwezig, wat zorgt voor extra opbergruimte.

De ligging van de woning is ideaal. Afsnee is een rustig en groen dorp, maar toch dichtbij alle voorzieningen en de stad. Er zijn verschillende scholen, winkels en openbaar vervoer in de buurt, waardoor het een zeer aangename plek is om te wonen.

Kortom, deze woning is de ideale plek voor een gezin dat op zoek is naar comfort, ruimte en een rustige omgeving en waar wonen en werken samengaat (praktijkruimte). Met zijn moderne afwerking en aangename tuin met zwemvijver is dit de perfecte plek om thuis te komen na een drukke dag.
Interesse, mail op [email protected]

Get in touch