House for sale

349000€

4 bedrooms 174 square meters

Immoweb code : 11259101
Immoweb code : 11259101

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
174 square meters livable space
136 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Deze charmante ééngezinswoning in de Boekstraat, Wilrijk, begroet je met een uitnodigende inkomhal die uitmondt in de leefruimte. De leefruimte, met grote ramen, ademt een knusse sfeer uit. Aangrenzend bevindt zich de eetkamer, die vloeiend overgaat in de keuken.

Op het gelijkvloers tref je eveneens een veranda aan, met aansluitingen voor wasmachine en droogkast, en een discreet geplaatst toilet voor extra gemak. De schuifdeur in de veranda zorgt niet alleen voor een vlotte doorgang naar het gezellige tuin, maar brengt ook veel natuurlijk licht binnen.

De eerste verdieping bestaande uit twee volwaardige slaapkamers. De badkamer op deze verdieping beschikt over een ligbad, douche en dubbele lavabo. Het toilet is afgezonderd geplaatst voor meer privacy en functionaliteit.

Op de tweede verdieping vind je nog twee slaapkamers, waarvan één opmerkelijk ruim. Deze bovenste verdieping biedt flexibiliteit en de mogelijkheid tot het inrichten van een persoonlijke ruimte.

Deze gezinswoning in de Boekstraat, Wilrijk, is niet enkel ruim en doordacht ingedeeld, maar straalt ook een aangename, gezellige sfeer. Met een gebalanceerde opzet en hedendaagse voorzieningen vormt dit huis een ideale plek voor een comfortabel en huiselijk gezinsleven.


BIJZONDERHEDEN

- 4 SLP

- Centrale ligging

Get in touch