House for sale

625000€

3 bedrooms 153 square meters

Immoweb code : 11319624
Immoweb code : 11319624

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
153 square meters livable space
63 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. Het stijlvolle huisnummer 8 is een subtiele hint van wat je binnen wacht. Meteen al in de gang, valt de doorlopende XL marmertegel op. Vooraan heb je een ruimte die kan dienen als bureau. Je hebt hier een ingemaakte kast en aansluiting voor was en droog. Het gastentoilet bevindt zich halfweg de gang, met ruimte voor een vestiaire. De lichte kamer achteraan kijkt uit op de stadstuin. Handig: je hebt hier verlichting en stopcontacten. Via deze achterste kamer kan je eveneens naar de verzorgde betonneerde kelder.

Op de eerste verdieping heeft de leefruimte een prachtige doorlopende parketvloer en een strakke U-vormige keuken ernaast. Je hebt hier een open zicht en een geïnstalleerde kwaliteitskeuken met z’n strak composiet werkblad en Siemens-toestellen. Je hebt hier een spoelbak en kraan in brons, een inductievuur, een dampkap, koelkast met diepvries en combioven.

Op de tweede verdieping kom je toe op een ruime, lichte overloop met plaats voor extra bergruimte. De eerste slaapkamer bevindt zich aan de straatkant, een tweede aan de achterzijde. Daartussen heb je de betegelde badkamer met een ligbad met glazen douchescherm, lavabo met spiegel en laden, een hangtoilet, handdoekenradiator en automatische verluchting.
Op de derde en bovenste verdieping heb je de master bedroom, met een ensuite badkamer, en een dakterras op bankirai en nokhoogte van 4,95m, met zicht op het Havenhuis en Park Spoor Noord.

M

Get in touch