House for sale

379000€ Old Price €395,000

4 bedrooms 141 square meters

Immoweb code : 11081661
Immoweb code : 11081661

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
141 square meters livable space
75 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wees welkom op onze OPEN KIJKDAG - ZATERDAG 04/05 - 11 TOT 13 uur!
Deze woning is zeer gunstig gelegen in een populaire en rustige woonwijk in het zuidelijke deel van centrum Antwerpen en heeft alle voorzieningen op wandelafstand. Zo zijn parkeergelegenheid, winkels, openbaar vervoer en scholen vlakbij.
We betreden de woning via de inkomhal die toegang biedt tot de leefruimte. Deze gezellige leefruimte op tegelvloer beschikt over grote raampartijen die de ruimte van natuurlijke lichtinval voorzien. Verbonden aan de leefruimte treffen we de open, ingerichte eetkeuken, dewelke een directe toegang heeft tot de zonnige patio die een oase van rust voorziet. De recent vernieuwde en stijlvol ingerichte badkamer is voorzien van een inloopdouche, toilet en lavabomeubel.
Via de trappenhal krijgen we toegang tot zowel het eerste als tweede verdiep. Op de eerste verdieping treffen we twee ruime slaapkamers op laminaatvloer, de master bedroom heeft een oppervlakte van +/-18m².
Op de tweede verdieping vinden we wederom twee ruime kamers. De woning beschikt verder over een zeer ruime en droge kelder die enorm veel bergruimte biedt.

Overtuig u van deze gezellige woning en zijn schitterende ligging tijdens een bezoek ter plaatse!

Get in touch