House for sale

219000€

4 bedrooms 131 square meters

Immoweb code : 11334068
Immoweb code : 11334068

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
131 square meters livable space
62 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Te renoveren huis met 4 slpks, 2 badkamers, terras en garage te koop

Ligging: Aan de Marathonstraat vlakbij de Abdijstraat op 't Kiel in Antwerpen, vinden we dit te renoveren huis te koop. Op wandelafstand vindt men scholen, winkels, openbaar vervoer, ... Verder zijn invalswegen naar omliggende gemeenten en oprit naar A12 op een boogscheut te vinden.

Omschrijving: We betreden het huis en komen uit op de inkomhal, met aan de rechterzijde de ruime inpandige garage. Verder vinden we op het gelijkvloers de eerste zeer ruime slaapkamer, berging en alsook de badkamer met ligbad, wc en lavabo. Met de trap hebben we toegang tot de eerste verdieping. U geniet van een woonkamer met elektrische rolluiken, eetkamer, keuken en terras. Op de tweede verdieping bevinden zich de 3 andere slaapkamers en een badkamer met douche en toilet.

Bijzonderheden:
- te renoveren
- inpandige garage
- elektrische rolluiken voorzijde
- centrale ligging
- bewoonbare oppervlakte 131 cfr. EPC D
- P en G-score: A

Bent u op zoek naar een huis of ander vastgoed te koop in Antwerpen? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed Antwerpen staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch