House for sale

485000€

3 bedrooms 315 square meters

Immoweb code : 11372383
Immoweb code : 11372383

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
315 square meters livable space
56 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Dit indrukwekkende handelshuis, gelegen op Lange Beeldekensstraat 73 in het bruisende Antwerpen, biedt een unieke gelegenheid voor investeerders en gezinnen. Met een optimale ligging en een veelzijdige structuur, zijn de mogelijkheden enorm.

Dit pand bevindt zich in een van de meest gewilde buurten van Antwerpen en biedt een reeks ongeëvenaarde voordelen. De centrale locatie, strategisch in het hart van Antwerpen, biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke verkeersaders en openbaar vervoer, waardoor klanten en medewerkers gemakkelijk kunnen bereiken. De ligging in een drukke straat met veel voetgangers en voorbijgangers biedt talloze commerciële kansen, ideaal voor een verscheidenheid aan bedrijfstakken en ondernemingen. Winkels, restaurants, culturele instellingen en scholen zijn allemaal op loopafstand, wat de aantrekkelijkheid van de locatie versterkt.

Het gelijkvloers wordt momenteel gebruikt door een VZW en bestaat uit 3 afzonderlijke ruimtes, perfect voor kantoren, winkelruimte of andere zakelijke doeleinden. Op de eerste verdieping vindt u een lichte woonkamer en keuken met overvloedig daglicht. De tweede verdieping biedt een badkamer met douche, toilet en was- en droogfaciliteiten, naast twee comfortabele slaapkamers. Op de derde verdieping vindt u de derde slaapkamer.

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch