House for sale

970000€

6 bedrooms 1040 square meters

Immoweb code : 11372854
Immoweb code : 11372854

Overview

6 bedrooms
3 bathrooms
1040 square meters livable space
483 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Handelshuis te koop gelegen in hartje Antwerpen!

Ligging: Dit pand bevindt zich in een van de meest bruisende buurten van Antwerpen en biedt een reeks ongeëvenaarde voordelen. De centrale locatie, strategisch in het hart van Antwerpen, biedt gemakkelijke toegang tot belangrijke verkeersaders en openbaar vervoer, waardoor klanten en medewerkers gemakkelijk kunnen bereiken. De ligging in een drukke straat met veel voetgangers en voorbijgangers biedt talloze commerciële kansen, ideaal voor een verscheidenheid aan bedrijfstakken en ondernemingen. Winkels, restaurants, culturele instellingen en scholen zijn allemaal op loopafstand, wat de aantrekkelijkheid van de locatie versterkt.

Indeling:Dit ruime handelshuis is momenteel verdeeld over meerdere verdiepingen, waardoor het flexibel en aanpasbaar is aan verschillende behoeften. Het gelijkvloers wordt momenteel gebruikt door een discotheek en een eetgelegenheid, deze kunnen altijd dienen voor andere doeleinden. Verder zijn er 3 verdiepingen die vandaag elks een eigen appartement bevatten.

Bijzonderheden:
+ EPC bus 1: B (171 kWh/m²), EPC bus 2: B (171 kWh/m²), EPC bus 3: F (687 kWh/m²)
+ EPC niet-residentiële eenheid: EPC B voor huisnummer 129, EPC D voor huisnummer 127 Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch