House for sale

525000€

Immoweb code : 11163312
Immoweb code : 11163312

Overview

205 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Dit vergunde gebouw omvat 3 appartementen in perfecte staat en is zeer gunstig gelegen nabij winkels, openbaar vervoer, invalswegen en op wandelafstand van het park "Rivierenhof".

Het gebouw (betonconstructie) omvat 3 kwalitatief gerenoveerde appartementen met volgende indeling:

- Het gelijkvloerse appartement is volledig vernieuwd in 2013 met kwalitatieve en energiezuinige materialen en omvat volgende indeling:
De inkomhal met ingemaakte vestiairekasten brengt u tot gezellige en lichtrijke leefruimte. Deze woonkamer op tegelvloer is voorzien van een lichtstraat dewelke zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. De ruime leefkeuken is voorzien van kwalitatieve inbouwtoestellen, een gasfornuis en heeft een directe toegang tot het overdekte terras en de tuin.
Deze zuidgeoriënteerde tuin biedt een oase van rust en privacy en beschikt over een nieuw aangelegd terras en tuinberging.
De stijlvol vernieuwde badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, een lavabomeubel en een toilet.
Verder treffen we 2 ruime slaapkamers op laminaatvloer.
Dit appartement in nieuwe staat beschikt over isolerende beglazing, een energiezuinige verwarmingsinstallatie, elektriciteit conform, .... .

- Op de eerste en tweede verdieping treffen we 2 identieke appartementen (62m²) met volgende indeling:
De inkomhal brengt u tot de lichtrijke woonkamer op laminaatvloer, ingerichte keuken voorzien van inbouwtoestellen, badkamer met douche en toilet, en 2 slaapkamers met een oppervlakte van 8 en 1

Get in touch