House for sale

469000€

2 bedrooms 165 square meters

Immoweb code : 11183129
Immoweb code : 11183129

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
165 square meters livable space
72 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Wij verkopen ons heerlijke nieuwbouwwoning in Borgerhout. Een geweldige plek als je op zoek bent naar een gezellig huis dat energiezuinig is en met mooie buitenruimten.

De woning is een split-level woning, vier jaar geleden gebouwd. Het is hier rustig en comfortabel leven, het gelijkvloers loopt via de ruime inkom door naar de open keuken met aansluitend een zeer aangename stadstuin, waar blauwe regen tegen de muur opgroeit en de kerselaar binnenkort in bloei komt te staan.

Een verdieping hoger is de living. Verderop is er een bureau, aansluitend is de eerste slaapkamer, origineel ontworpen om in de toekomst opgedeeld te worden in twee kinderslaapkamers. Iets hoger is de tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van een ligbad en douche, enkele traptreden hoger is het dakterras met vergezichten en zicht op de geliefde Peperbus van Borgerhout.

De woning heeft een zeer gunstig E-peil van 49, dit door de volgende technieken: ventilatiesysteem D, vloerverwarming op alle niveau’s en lucht-water warmtepomp.

Het huis is zeer centraal gelegen in een bruisende woonwijk, met haar galeries en evenementen zoals, Borgerrio en KrugerKross. Verschillende metro, tram- en bushalten liggen om de hoek. De oprit van de Ring en E313 ligt op enkele minuten rijden.
Kortom, een huis met veel troeven! ??
Interesse?

??De vraagprijs is een instelprijs.
Hebt u interesse om een bezoek te brengen, stuur dan een mailtje met naam + GSM nummer naar [email protected] (geen immo).

Get in touch