House for sale

485000€

3 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 11358246
Immoweb code : 11358246

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
220 square meters livable space
87 square meters of land
Available date : 11/01/2024

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is voorzien van een opvallend ruime inkomhal, met aangrenzend een wasplaats en toegang tot de garage en droge kelder met veel opbergruimte.

Op de eerste verdieping met eiken parketvloer bevindt zich de leefruimte met veel lichtinval, keuken, bureau en apart toilet. De keuken is uitgerust met groot keukeneiland, inductiekookplaat, ingebouwde ijskast en apparaten van Küppersbusch, zijnde afwasmachine, microgolf en oven. In de keuken is er ook een extra eethoek die rechtstreeks toegang biedt tot het ruime bankirai zonneterras (54m²).

Via de lichtrijke trappenhal met authentiek glasvenster komt u op de tweede verdieping. Deze verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers en apart toilet. Waarvan 1 slaapkamer beschikt over een ensuite dressing en badkamer.

De woning is gelegen op een gunstige ligging: vlakbij het populaire Te Boelaerpark, op wandelafstand van de bruisende Dageraadplaats, een supermarkt op 180 meter en op korte afstand van openbaar vervoer en de autosnelweg. Dankzij de groene bomenrij in de straat is er zeer veel parkeergelegenheid en ook de inrit van de garage kan dienst doen als extra parkeerplaats.

Kortom, een heerlijk ruime en instapklare gezinswoning.

Kijkdagen vrijdag 10 mei en zaterdag 18 mei.

Get in touch