House for sale

299900€

1 bedroom 130 square meters

Immoweb code : 11364932
Immoweb code : 11364932

Overview

1 bedroom
1 bathroom
130 square meters livable space
72 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze uniek ingedeelde woning is gelegen in een rustige straat in het bruisende Boho. Het omvat een polyvalente ruimte (magazijn, atelier,…), alsook een woongedeelte. Op wandelafstand van verschillende eet- en drinkgelegenheden rondom Sint- Willibrordusplein. Vergeet de vrijdagmarkt op 't Laar niet! Er is een gemakkelijke verbinding met het openbaar vervoer, op enkele minuten van het stadscentrum of de Ring.

Kortom ideaal voor kleine zelfstandigen, creatievelingen of iemand die zoekt naar opslagplaats!

Grootste troeven:
-Centrale doch rustige locatie
-Pand met veel mogelijkheden
-Polyvalente ruimte (40m²) met 3,5m hoogte!

(Huidige) indeling:
-Kelder: ruime kelder (29m²)
-GLVL: Brede inkomhal (5m²) met ernaast een wasplaats (11m²). De hal verbindt een tussenkamer met trap naar het privégedeelte en biedt doorgang naar een ruime polyvalente ruimte (40m²) met hoogte van 3,5m. Deze kan verschillende functies hebben o.a. voor stockage, als atelier, workshopruimte en zoveel meer! Er kan een aparte doorgang voorzien worden naar het eerste verdiep en de polyvalente ruimte.
-V1: het bewoonbaar gedeelte omvat een ruime & lichte living (37m²) met aansluitend een halfopen keuken (5m²). Langs voorzijde hebben we een volwaardige slaapkamer (19m²) op een planché vloer met een ingerichte ensuite badkamer (6m²) met douche, ligbad & WC.

Voor meer informatie kan u terecht bij Area Partners. [email protected] o

Get in touch