House for sale

349000€

4 bedrooms 140 square meters

Immoweb code : 11371891
Immoweb code : 11371891

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
140 square meters livable space
55 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
In de Wilrijkstraat, gelegen in een levendige wijk in Borgerhout, vind je een oase van rust te midden van alle bedrijvigheid. Op loopafstand zijn er tal van scholen, winkels en recreatiemogelijkheden te vinden, waardoor deze locatie voorziet in al je behoeften. Bovendien bevindt het bruisende stadscentrum zich op een steenworp afstand, waar je kunt genieten van alles wat het te bieden heeft. Met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer, het centraal station en gemakkelijke bereikbaarheid van belangrijke verbindingswegen. is deze wijk ideaal voor wie het beste van zowel stadsleven als rust wil ervaren.
Deze prachtig gerenoveerde woning is direct klaar om in te trekken.
Zodra je binnenkomt, word je verwelkomd door een ruime inkomhal die ideaal is om deels te worden ingericht als vestiaire. Van daaruit leidt de weg naar de gezellige leefruimte, naadloos verbonden met de volledig uitgeruste keuken. Deze keuken is een droom voor kookliefhebbers, met een vijfpits gasfornuis, een combi- en magnetronoven, een dampkap, een dubbele spoelbak en een vaatwasser.
Terug in de hal op de begane grond bevindt zich een ruime badkamer, voorzien van een royale douche, een dubbele wastafel en een hangtoilet.
Op zowel de eerste als de tweede verdieping vind je telkens twee ruime slaapkamers.
Een extra voordeel is de ruime kelder van 20 m², die praktische opbergruimte biedt voor allerlei spullen.
EPC LABEL C; - P & G-score A; - Stedenbouw: Vg, Wg, Gmo, Gvkr, gvv.
Voor meer info of bezich

Get in touch