House for sale

310000€

2 bedrooms 154 square meters

Immoweb code : 11296853
Immoweb code : 11296853

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
154 square meters livable space
140 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Instapklare, net gerenoveerde bel-etage nabij centrum Ekeren. Betreft een rijwoning met een hoge mobiscore in nabijheid van vele groene zones en supermarktketens.
Het huis heeft EPC-label B (177 KwH) en heeft sinds 2022 zonnepanelen met thuisbatterij. De condenserende ketel is in 2019 geïnstalleerd. Verder voldoet het huis aan de hedendaagse normen qua isolatie.

Het huis bevat een vergunde handelsruimte voorzien van water, elektriciteit, airco en verwarming en is in 2020 volledig gerenoveerd. Deze ruimte kan voor allerlei doeleinden gebruikt worden (ook een ideale opslagplaats voor fietsen en werkgerief) en heeft een ideale zichtbaarheid vanop straat alsook een aparte ingang. Achter de handelsruimte bevindt zich een wasruimte met WC die uitgeeft op de zuidelijk gelegen tuin. Er is ook een kelder aanwezig.

De woonruimte op het eerste verdiep bevat een volledig uitgeruste keuken en baadt in het licht wat voor een aangenaam gevoel van ruimte zorgt. De keuken kijkt uit op de tuin die makkelijk bereikbaar is via een raamdeur met buitentrap.
Op de tweede verdieping situeren zich 2 slaapkamers en een badkamer met inloopdouche. Deze ruimtes worden gekoeld via airco. Zolder aanwezig.

Elektriciteit: conform en gekeurd
Asbest: asbestvrij en gekeurd

GEEN IMMO

Kelder: 8 m²
Gelijkvloers: 57 m²
Eerste verdieping: 45 m²
Tweede verdieping: 45 m²
Zolder: 8m²

Get in touch