House for sale

629000€

4 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11279415
Immoweb code : 11279415

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
180 square meters livable space
63 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in de Victor Jacobslei, een van de mooiste straten van Oud Berchem, die uitgeeft op een gezellig pleintje met terrasjes enerzijds en winkels en Berchem Station anderzijds.

Nummer 57 is een prachtig gerenoveerd oud herenhuis waarin een heleboel typische, authentieke elementen zijn behouden. Zo liggen in de gang nog de originele tegels, met de echte marmeren plinten en bieden de hoge, statige deuren toegang tot de ruime kamers met hoge plafonds. Deze kamers koesteren de gekende, sierlijke molures. Tot slot brengt de oorspronkelijke houten trap je helemaal tot de bovenste verdieping.

Het gelijkvloers herbergt een living, eetruimte en een moderne, open keuken met ruime opbergplaats. Als extra is er een ruime aparte berging voorzien. Via de trap bereik je ook een apart toilet met handwasser en de droge kelder zo groot als de bebouwde oppervlakte.

Op weg naar de eerste verdieping, passeer je een spiksplinternieuwe badkamer met een inloopdouche, bad, dubbel lavabomeubel en wc met natuurlijke lichtinval.

Verder de trap op vind je de master bedroom en een tweede ruime slaapkamer.

Op weg naar de bovenverdieping passeer je een uniek zuid gericht zonneterras.

Eenmaal boven vind je nog 2 slaapkamers met dakramen. Deze maken gebruik van een aparte badkamer met een douche en lavabo. Ideaal voor de kinderen, die zo hun volwaardige eigen ruimte hebben.

Een afspraak maken kan via e-mail: [email protected]

Get in touch