House for sale

* 499000€

3 bedrooms 290 square meters

Immoweb code : 11322481
Immoweb code : 11322481
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
2 bathrooms
290 square meters livable space
219 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Stap binnen in deze prachtige modernistische woning uit de jaren ’50, ontworpen door architect Dasseville K. en ervaar een harmonieus samenspel tussen authenticiteit en eigentijds design. Gelegen aan de Sint-Augustinuslaan in Wilrijk, biedt deze woning een unieke combinatie van karakter en een stukje geschiedenis, maar ook flexibiliteit voor kangeroewonen of cohousen.

Het gelijkvloers verwelkomt je met een ruime polyvalente ruimte die perfect kan dienen als kantoor of praktijkruimte en een indrukwekkende inkomhal met een prachtige authentieke draaitrap als eyecatcher. Geniet van het zicht op de groene tuin of ontspan op één van de twee bovenliggende terrassen.

Voormalig was deze woning onderverdeeld in verschillende appartementen wat maakt dat elke verdiepingen is uitgerust met zowel leefruimte, slaapkamer, badkamer, voorziening voor keuken als een eigen terras. Deze ruime indeling en aanpasbaarheid, geeft tal van potentieel waarbij meerdere generaties samen onder één dak kunnen wonen, maar toch een zekere mate van privacy behouden.

De woning beschikt over twee badkamers, drie slaapkamers (mogelijkheid tot het creëren van meer), twee terrassen, een tuin, een ruime kelder en een inpandige garage met ruimte voor 2 wagens. Er geldt geen renovatieverplichting voor de woning dankzij zijn EPC C.

Ontdek de flexibiliteit van deze woning en laat je inspireren door zijn unieke architectuur tijdens een bezoek. Contacteer ons via [email protected] of via 0478 010 010.

Get in touch