House for sale

479000€

3 bedrooms

Immoweb code : 10978191
Immoweb code : 10978191

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
217 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze volledig gerenoveerde ééngezinswoning ligt in een mooie straat in Hoboken. De instapklare woning met 3 slaapkamers is volledig onderkelderd met garage, grote wasplaats en aparte bergruimte.
Het gelijkvloers bestaat uit een open leefruimte en keuken met veel natuurlijk licht. De leefruimte met eiken parketvloer en een open haard geeft via een schuifraam uit op een overdekt terras en een tuin met veel groen en privacy.
De inkomhal is voorzien van een gastentoilet en hier heb je toegang tot de trap naar de boven- en kelderverdieping.
Boven zijn er 2 zeer ruime slaapkamers en een kleine extra kamer die kan dienen als kinderkamer, dressing of bureel. Alle kamers hebben veel daglicht en zijn voorzien van een parketvloer. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche en een modern meubel met twee lavabo’s. Er is ook een apart toilet in de nachthal.
Op de kelderverdieping bevinden zich een ruime garage, een berging en een tweede berging met nieuwe gasketel en ingebouwde boiler. Verder is er een wasplaats die ook toegang geeft tot het terras en de nieuw aangelegde tuin.
Alle sanitaire en elektrische installaties werden volledig vernieuwd. Alle ramen hebben HR+ glas met rolluiken en het dak en de plafonds van kelder en leefruimte werden extra geïsoleerd wat voor een EPC B attest zorgt.
De ligging is op wandelafstand van treinstation, tramhaltes, scholen en winkels. Je zit vlakbij Antwerpen Zuid en hebt meteen toegang tot de Ring, zonder dat je hier geluidsoverlast van hebt.

Get in touch