House for sale

319000€

3 bedrooms 170 square meters

Immoweb code : 11306650
Immoweb code : 11306650

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
170 square meters livable space
767 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Bent u op zoek naar een halfopen bebouwing met veel potentieel, gelegen op een rustige locatie met zicht op de natuur? Dan is deze leuke woonst met 3 slaapkamers, garage & grote tuin misschien wel wat u zoekt.

De woning ligt op een perceel van bijna 8a en heeft een bewoonbare opp. van zo'n 170m². Ondanks de rustige ligging bent u vlakbij alle voorzieningen en invalswegen.

Binnenkomen doen we via de inkomhal met trap en apart toilet, gevolgd door een lichtrijke leefruimte, keuken en veranda. De kelderruimte is te bereiken via de keuken en is droog.

Op de 1e verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van een lavabo en bad/douche. Verder nog een zolderruimte die ideaal is als opbergruimte. Mits het plaatsen van een vaste trap, kunt u deze ruimte verder inkleden.

Uw auto kunt u niet alleen kwijt in de garage naast de woning, maar ook op de lange oprit met plaats voor meerdere auto's.

Ook aan buitenruimte geen gebrek. Naast een zonovergoten terras is er ook een grote zuidgerichte tuin met handige tuinberging. Het prachtige uitzicht krijgt u er gratis bij.

Kortom, steek je graag de handen uit de mouwen? Dan is deze solide woning een echte buitenkans om er een zeer fijne thuis van te maken!

Contacteer ons via 053 89 99 66 of [email protected] voor het maken van een afspraak of extra informatie.

Get in touch