House for sale

598000€

4 bedrooms 186 square meters

Immoweb code : 11278943
Immoweb code : 11278943

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
186 square meters livable space
917 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Moderne, kwalitatief afgewerkte woning in Mollem

Sorry, there is no English translation. Welkom bij deze unieke kans om eigenaar te worden van een moderne viergevelwoning uit 2015 met groenzicht.

Deze energiezuinige woning met uitzicht op uitgestrekt landschap en 4 slaapkamers is een oase van kwaliteit, comfort en stijl.

Bij het betreden van de woning word je begroet door een lichtrijke en hoge inkomhal, voorzien van een vestiaire en een gastentoilet.
De open keuken met ruim kookeiland vormt het hart van de leefruimte, die uitkijkt op de net volledig aangelegde tuin.
De aansluitende praktische (was)berging biedt extra gemak op dit niveau. Het bureau (/1ste slaapkamer) bevindt zich ook op deze verdieping, waardoor het ideaal is voor zowel werk als ontspanning.

Onder het zeer goed geïsoleerde bovenverdiep bevinden zich de overige drie slaapkamers, waarvan de masterbedroom een privatieve lichtpatio heeft.
De badkamer op dit niveau is uiterst verzorgd en onderhouden, met bad, ruime douche en een tweede toilet. In de nachthal is tevens de mogelijkheid tot een ingebouwde kast voorzien.

Deze eigentijdse woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voorzien van moderne technieken.
De alu-ramen met driedubbele beglazing zorgen voor een optimale isolatie, terwijl de vloerverwarming, het ventilatiesysteem (D) en de condensatie gasketel bijdragen aan een duurzaam en comfortabel leefklimaat.
Dit alles resulteert in een EPC-score B (116 KWh/m² jaar), die volgens h

Get in touch