House for sale

349000€

2 bedrooms

Immoweb code : 11333556
Immoweb code : 11333556

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
490 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Rustig, grotendeels gerenoveerde woning gelegen op ca 490 m² grond met vrij uitzicht ! Goede bereikbaarheid, nabij scholen en gelegen in een doodlopende straat !
E-peil C !
Volgende renovatiewerken zijn in de loop der jaren uitgevoerd : 2021 nieuwe ramen, 2024 nieuw dak, 2018 crepi-voorgevel, 2014 binnendeuren vervangen, 2019 nieuwe cv.
De iinkom bevindt zich aan de zijkant. De inkomhal geeft toegang tot een gastentoilet met fonteintje, twee slaapkamers - beiden voorzien van ingemaakte kasten, een badkamer uitgerust met een douche en een wandmeubel met wastafel en spiegel alsook naar de woonkamer. De woonkamer voorzien van een houtkachel en tegelvloer kijkt uit over het terras en het achtergelegen akkerland waardoor vrij uitzicht. De leefruimte is uitgebreid met een verandakamer met zij-ingang. De keuken heeft eveneens een inkomdeur en is uitgerust met een koelkast diepvries - gasfornuis - dampkap en vaatwasser.
De zolderverdieping enkel te gebruiken als berging is toegankelijk via een vlisotrap in de nachthal. De woning is deels onderkelderd met een garage enkel te gebruiken als opslagruimte met automatische poort.

Bijzonderheden : cv. op gas HR+, gedeeltelijk driedubbele beglazing PVC en hout, screens, airco in de woonkamer
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch