House for sale

745000€

4 bedrooms 190 square meters

Immoweb code : 11296464
Immoweb code : 11296464

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
190 square meters livable space
77 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Deze stijlvol gerenoveerde woning belichaamt de luxe van wonen in een van de meest gewilde wijken van Berchem. Het biedt een zeldzame kans om te genieten van hoogwaardig wonen in een warme, stijlvolle sfeer. Welkom thuis.

De woning straalt een natuurlijke en frisse sfeer uit. De gelijkvloerse leefruimte is een lichtend voorbeeld van open plan living. De vrolijke ambiance van de living, het bureel en de eetkamer vloeit naadloos over in de cleane keuken, met zijn strakke lijnen en schone, moderne ontwerp. Grenzend aan de terrastuin is dit een idyllische plek om te genieten van de zon of ontspannen te dineren. Hier ervaar je de perfecte harmonie tussen binnen en buiten, waar comfort en stijl samenkomen in een oase van rust en zon.

Op de eerste verdieping bevindt zich een prinselijke master met een ensuite badkamer, badend in het licht, met zijn wanden en vloeren in carraralook/marmer, glazen douchecabine, dubbel lavabomeubel en praktisch hangtoilet. Op de tweede verdieping is er opnieuw een ruim slaapvertrek met eigen luxebadkamer, ditmaal met een fraai vrijstaand bad, dubbel lavabomeubel en privétoilet. De bovenste verdieping verrast onder haar knusse schuine dak met nog twee slaapkamers, zodat familie en vrienden in alle vrijheid en comfort kunnen blijven overnachten na een feestje of etentje. Gastentoilet op glv en kelder.

Deze renovatie is een eerbetoon aan ruimte, helderheid en een verfijnde esthetiek.

Get in touch