House for sale

349000€

2 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11372405
Immoweb code : 11372405

Overview

2 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Karaktervolle woning (110m²) voorzien van twee slaapkamers en prachtig aangelegde tuin, gelegen op toplocatie te Berchem!

Ligging: Gelegen op toplocatie te Berchem, centraal maar tevens rustig nabij scholen, winkels, openbaar vervoer, het ziekenhuis, grote invalswegen en autostrades en met vlotte verbinding naar omliggende gemeenten.
Indeling: Inkomhal, leefruimte, keuken, badkamer, nachthal, masterbedroom, gastenkamer, tuin en kelder.

Omschrijving: U betreedt de woning via de inkomhal, deze geeft toegang tot de ruime en lichtrijke leefruimte met mezzanine en gashaard. Verder treft u de eetruimte met aansluitend de deels-geïnstalleerde keuken en de badkamer die voorzien is met een douche, wasmeubel en ingemaakte kasten. Via de nachthal komen we terecht in het slaapgedeelte van de woning, met een ruime masterbedroom en een gastenkamer. De woning is tot slot voorzien van een kelderberging met aansluiting voor wasmachine en droogkast en een ruime en prachtige tuin (270m²) met aangelegd terras.

Kortom: Karaktervolle woning (110m²) met twee slaapkamers en ruime tuin op toplocatie te Berchem!

Bijzonderheden:
- karaktervolle woning
- toplocatie
- dubbele beglazing met aluminium-profielen
- zonnepanelen (8 stuks)
- prachtig aangelegde tuin (270m²)

EPC: 521Kwh/m²jaar
Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van u

Get in touch