House for sale

389000€

4 bedrooms 193 square meters

Immoweb code : 11372423
Immoweb code : 11372423

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
193 square meters livable space
64 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Instapklaar huis met 4 slpks in Berchem

Ligging:

Aan de Torenstraat in Berchem vinden we dit instapklaar huis te koop. Winkels, het station en invalswegen zijn in de nabije omgeving terug te vinden.

Beschrijving:

Aan de Torenstraat in Berchem, vinden we dit huis te koop. De inkomhal verschaft ons toegang tot de eerste verdieping en alle andere ruimtes op het gelijkvloers. Vooraan vinden we de ruime en lichtrijke woonkamer. Verder via de inkomhal bereiken we de recent vernieuwde ( 2020 ) geïnstalleerde keuken die toegang biedt tot de binnenplaats. Via de traphal bereiken we de 1ste verdieping met twee volwaardige slaapkamers (18m² en 11m²). Op de tussenverdieping bevind zich een apart toilet en de badkamer met ligbad, douche, dubbele lavabo en toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich nog twee volwaardige slaapkamers (17m² en 11m²).

Verder is er ook nog een kelder aanwezig.

Bijzonderheden:

- 4 volwaardige slaapkamers

- dak geïsoleerd in 2019

- bewoonbare oppervlakte 193m² cfr. EPC

- EPC score C 210 kWh/m² jaar

- P-score: A, G-score: A

Bent u op zoek naar een woning in Berchem? Of wenst u een gratis schatting van uw eigendom of uw eigendom te koop te stellen? Bij Heylen Vastgoed staan wij steeds klaar om u verder te helpen bij al uw vragen over vastgoed.
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTIN

Get in touch