House for sale

* 535000€

4 bedrooms 313 square meters

Immoweb code : 11370716
Immoweb code : 11370716
*excluding taxes

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
313 square meters livable space
621 square meters of land
Link to the virtual visit

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
We bevinden ons in het mooie Koersel. De woning is gelegen in een rustige zijstraat en op slechts een steenworp afstand van alle voorzieningen. Vanuit Koersel geniet u een vlotte verbinding naar omliggende gemeente, zo bent u op 20min in Hasselt, Diest en Geel.

U komt binnen in de inkomhal met gastentoilet. Hierlangs ligt de woonkamer met grote raampartijen. In de woonkamer is er een hoek gecreëerd dewelke ingericht kan worden tot extra bureau, speelkamer, enz... Verderop is de keuken gelegen voorzien van alle comfort en afgewerkt met AEG toestellen. Tussen de woonkamer en keuken is nog een berging en waskamer gelegen. Aansluitend aan de keuken ligt de veranda dewelke u volledig kunt openschuiven in de zomer tot overdekt terras. Grenzend aan de keuken zijn nog 2 grote kamers aanwezig dewelke dienst kunnen doen tot extra slaapkamers, hobbykamer, enz.. Tevens biedt dit de ideale ruimte voor zelfstandige om klanten te ontvangen doordat er een aparte inkomdeur is voorzien en een kleine 2de keuken. Hierachter ligt de inpandige garage met automatische poort.

De master bedroom geniet een ensuite dressing en daarnaast zijn er nog 3 ruime slaapkamers aanwezig. De badkamer is afgewerkt met een inloopdouche, ligbad en dubbele lavabo. Daarnaast heeft u op de bovenverdieping ook nog een extra toilet.

- EPC B
- Zonnepanelen en ventilatiesysteem type D
- Conforme elektriciteit
- Wonen en werken valt te combineren
- Inpandige garage, carport en 4 autostaanplaatsen

Get in touch