House for sale

459000€

4 bedrooms 226 square meters

Immoweb code : 10545816
Immoweb code : 10545816

Overview

4 bedrooms
2 bathrooms
226 square meters livable space

Description

House

Sorry, there is no English translation. Zeer ruime woning met achterliggend opslagruimtes en of garages/stallingen die eventueel bijkomend beschikken over een aparte (zij-) toegang. De indeling is als volgt: via de inkom met trap naar bovenliggend verdiep betreedt men de woning. Op het eerste verdiep vindt men 4 ruime slaapkamers en een badkamer terug. het gelijkvloers beschikt over een leefkeuken, een ruime woonkamer, een berging, wasplaats en gang naar achterliggende garages/stallingen . Ondergronds is er een droge kelder.
Achter de woning is er een grote loods van ca 23m lengte met een breedte van ca 12m met bovenliggend nog een opslagruimte. Verder is een garage met onderhoudsput en inrijhoogte van ca 4m20 m. Deze garage is 7.4m bij11,45m. en heeft ook nog een inrijpoort langs de zijkant. Indien u veel ruimte nodig heeft en flexibiliteit verlangt bij het gebruik van uw gebouwen moet u zeker komen kijken. Binnen de 5 jaar na aankoop dient u deze woning te renoveren naar een epc-label D of beter.
De Vlaamse Regering voorziet aantrekkelijke financiële ondersteuningsmaatregelen (renteloos renovatiekrediet, energielening+, EPC-labelpremie) om u daarbij te helpen!

Get in touch