House for sale

425000€

4 bedrooms 155 square meters

Immoweb code : 11333327
Immoweb code : 11333327

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
155 square meters livable space
750 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Centraal gelegen woning met handelsruimte en magazijn in het centrum van Bevel

Dit woonhuis, strategisch gelegen in het centrum van Bevel, combineert wonen met een praktisch commerciële ruimte en een ruim magazijn. Aan de straatkant valt de commerciële ruimte meteen op dankzij de grote ramen die zorgen voor maximale zichtbaarheid, perfect voor het etaleren van je merk en het aantrekken van voorbijgangers.

Achter deze ruimte begint het woongedeelte. Startend met een ruime leefruimte met daarachter de keuken. Op de gelijkvloers bevinden zich ook een badkamer, gastentoilet en een handige wasplaats/ bergruimte.
Op de eerste verdieping van de woning bevinden zich twee ruime slaapkamers, een toilet met wastafel. De tweede verdieping biedt nog twee slaapkamers, waardoor het huis ideaal is voor een groter gezin.
De tuin bestaat uit drie delen, een verhard stuk tussen het huis en het magazijn, het magazijn en een groen gedeelte achter het magazijn. Dit magazijn is ruim opgezet en biedt voldoende mogelijkheden voor opslag of als werkplaats. Dit is uitgerust met een apart sanitair en een douche.

Deze woning met commerciële ruimte en groot magazijn is een veelzijdige en aantrekkelijke eigendom. Aarzel niet en kom snel een kijkje nemen!

m² cfr. EPC
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch