House for sale

285000€

3 bedrooms 161 square meters

Immoweb code : 11364757
Immoweb code : 11364757

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
161 square meters livable space
175 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze toffe en gezellige gezinswoning met toffe tuin, vinden we terug nabij het centrum van Beveren - Leie in een zeer rustige wijk. De woning werd voorzien van een ruime leefruimte met open keuken, gerenoveerde badkamer, 3 afgewerkte slaapkamers en zonnepanelen!
De indeling van de woning is als volgt: via de inkomhal met gastentoilet en toegang tot de inpandige garage hebben we toegang tot de open leefruimte van de woning. De leefruimte biedt plaats voor de eetplaats en gezellige zithoek. Door de vele raampartijen kunnen we spreken over een lichtrijke woning! Vervolgens is er de volledig uitgeruste keuken met naastliggend een handige berging/wasplaats en kelder.Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers en gerenoveerde badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. De woning werd ook voorzien van een zolder. Het dak van de woning werd geïsolleerd volgens de huidige normen! Ook werd de woning ook voorzien van een inpandige garage met nog ruimte voor extra stockage.
Volledig tot rust komen doen we in de toffe afgesloten, volledige aangelegde tuin. De tuin werd ook voorzien van tuinhuis met aparte zithoek.

Troeven:
Knusse, gezellige woning
Interessante ligging
Instapklaar
Zonnepanelen
EPC B!!
Heeft u interesse in deze toffe woning met gezellige tuin en garage en dit op een super rustige locatie? Aarzel niet en neem snel contact met ons op!

Get in touch