House for sale

254000€

3 bedrooms 110 square meters

Immoweb code : 11279857
Immoweb code : 11279857

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
110 square meters livable space
120 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
0493 82 52 25. Deze instapklare woning werd recent opgefrist met een vernieuwde/ geïsoleerde gevel, nieuwe ramen (+elektrische rolluiken overal) en buitendeuren en is gelegen in het centrum van Beveren. Alsook werd een 5-tal jaar geleden de riolering vernieuwd en ligt er een nieuw dak op de achterbouw. Winkels, scholen en openbaar vervoer liggen op wandelafstand. Belangrijke verbindingswegen zoals de E34 en de E17 liggen op slechts enkele minuten rijden, waardoor u moeiteloos toegang krijgt tot nabijgelegen steden en bestemmingen.
Door de inkomhal kom je in de opengetrokken leefruimte, eetplaats en keuken (veel lichtinval door de elektrische koepel) met kookeiland. Deze keuken is uitgerust met een combi-oven en keramisch kookvuur. Op de gelijkvloers bevindt zich eveneens het aparte toilet, bergruimte (met aansluiting voor een wasmachine en droogkast) en badkamer met ligbad/douchecabine in 1. Buiten vind je het aangelegde terras met tuinhuis, elektriciteit en wateraansluiting en overdekt stukje stalplaats.
De eerste verdieping telt 2 slaapkamers (16m² en 13m²) met elektrische, vanop afstand bedienbare rolluiken.
De 2de verdieping is bereikbaar via een vaste trap. Daar kom je terecht in een pas geïsoleerde en gerenoveerde zeer ruime slaapkamer (28m²), met 2 veluxramen en bijpassende verduisterende zonnewering. Deze ruimte kan eventueel opgedeeld worden in 2 slaapkamers.
EPC-waarde: C (282kWh/m²jaar)
Asbestattest en elektriciteitskeuring zijn aanwezig.

Get in touch