House for sale

* 758000€

5 bedrooms 295 square meters

Immoweb code : 11219919
Immoweb code : 11219919
*excluding taxes

Overview

5 bedrooms
2 bathrooms
295 square meters livable space
583 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ontdek dit geheel van 3 nieuwbouwwoningen vlakbij de dorpskern van Bierbeek, met tuinen die uitzicht bieden op een lieflijk landschap achteraan, op een steenworp van Leuven, en temidden van eindeloze wandel- en fietsmogelijkheden. Een unieke combinatie van landelijk wonen in de onmiddelijke nabijheid van Leuven.

Binnenin dit knappe trio vindt u hoge plafonds op het gelijkvloers die een riante leefruimte, een prachtige open keuken, een aparte tv-kamer (woningen 1 en 3) en een inpandige garage met berging onthullen. Via een eiken trap geniet u boven o.m. van 5 tot 6 slaapkamers waarvan een mastersuite met privédressing en 2 badkamers.

De tuinen werden overal aangelegd, en de linkse woning werd 100% instapklaar afgewerkt met verfijnde schilderwerken, warme raamdecoratie, smaakvolle verlichting op het gelijkvloers en een mooie vestiaire op maat. De tuin van de middelste woning heeft achteraan een handige toegang tot de straat.

Tot slot onderscheiden deze woningen zich door hun zeldzaam hoge duurzaamheidsfactor. Alle drie behalen ze de hoogste energieklasse (energielabel A+) met fantastische E-peilen = 0. Dankzij o.m. de geothermischewarmtepompen en zonnepanelen zijn deze woningen uiterst comfortabel uitgerust, en bovendien ook volledig energieneutraal en 100% klaar voor de toekomst.

Prijs vanaf € 698.000 (excl. kosten).

Get in touch