House for sale

240000€

3 bedrooms 175 square meters

Immoweb code : 11182975
Immoweb code : 11182975

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
175 square meters livable space
1208 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
*** Kijkt u via een ander website dan de onze? Klik dan zeker door naar https://www.immofransgoffin.be/nl/te-koop/bilzen/8005807 voor de volledige advertentie met meerdere foto's en andere nuttige info.***

Deze netjes gerenoveerde woning met een bewoonbare oppervlakte van 175 m² (bron: EPC) is gelegen langs de Sapstraat ter hoogte van nummer 44 in Grote - Spouwen. In deze gemoedelijke en landelijke deelgemeente van Bilzen is het heerlijk rustig om wonen, op slechts een vijftal kilometer van het centrum van Bilzen en een tiental kilometer van het centrum van Maastricht. Op minder dan kilometer treft men de Spar, een kwaliteitsslager, de apotheker en de bakker.
Voor de deur van dit eigendom vertrekken al een aantal mooie verkavelingswegen die door het glooiende landschap lopen, zeker een pluspunt voor de liefhebber van een gezonde wandeling, fietstochtjes, spelende kinderen,.. De zone achter de woning heeft de bestemming 'agrarische gebieden' gekregen, zodat men hier niet gebouwd mag worden. De rust en het vrije uitzicht vanuit de tuin op deze mooie omgeving zal zo bewaard blijven.

Door de jaren heen werd de woning zeer regelmatig gerenoveerd waar nodig, met inbegrep van volgende werkzaamheden: vernieuwing ramen, elektriciteit met attest conform AREI, renovatie dak, vloeren,..
Deze grondige renovaties samen met de uitstekende staat van onderhoud laten toe de woning onmiddellijk te betrekken, zonder dat noodzakelijke werken aan de orde zullen zijn.

Indeling:
- Gelijkvloe

Get in touch