House for sale

325000€

3 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 11337130
Immoweb code : 11337130

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
2080 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Landelijke woning met weilanden!

In het rustig gelegen Schoonbeek in Bilzen vindt u deze gerenoveerde woning terug. De buurt staat gekend voor zijn rust, kindvriendelijkheid en een goede bereikbaarheid naar Hasselt en Genk.
Gebouwd rond de periode van de eerste wereldoorlog in 1918 en gerenoveerd in 2000. Deze woning is perfect voor wie geniet van een landelijke stijl met veel privacy. Achterliggend vindt u twee weilanden terug met een totale oppervlakte van meer dan 11are.
In de inkomhal vindt u een gastentoilet en een berging die ook gebruikt kan worden als bureau. Verder betreed u de rustige en landelijke woonkamer met aansluitend de keuken. De keuken is basic geïnstalleerd en voldoende groot (15m²). Daarnaast is er de wasplaats die toegang biedt naar de garage. De garage is praktisch maar het biedt veel meer mogelijkheden. Zo kan u er eventueel een veranda, tuinkamer of bijbouw van maken met zicht op de prachtige natuur die er achter de woning ligt. Op de verdieping kan u via de nachthal de drie ruime slaapkamers, de badkamer en een apart toilet vinden.

De achtergevel is gericht naar het westen en geniet van rust en privacy.

Extra's:
- Vrijstelling van renovatieverplichting (onroerend erfgoed)
- Vastgesteld onroerend erfgoed
- 11 are landbouwgrond
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch