House for sale

120000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11131522
Immoweb code : 11131522

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Hier is uw kans om een droomhuis te creëren! Deze totaal te renoveren woning, gelegen op Haven 31 in Boekhoute, biedt een prachtig uitzicht en een charmante tuin, allemaal voor een vraagprijs van €120.000.

De woning is al volledig gestript en staat in ruwbouw, waardoor u de vrijheid heeft om het naar eigen smaak en wensen te ontwerpen en te bouwen. Met creativiteit en visie kunt u hier uw ideale thuis realiseren.

Geniet van het adembenemende uitzicht dat deze locatie biedt, waardoor u kunt ontspannen en tot rust kunt komen in een idyllische omgeving. De tuin biedt een geweldige buitenruimte om te genieten van de natuur en het buitenleven.

Hoewel er werk aan de winkel is, biedt deze woning een geweldige investeringsmogelijkheid voor diegenen die op zoek zijn naar een project met potentieel. Gelegen in het pittoreske Boekhoute, biedt deze locatie een rustige en vredige omgeving, perfect voor een ontspannen levensstijl.

Bovendien komt er nog eens 96 m2 extra aan het totale terrein, waardoor er nog meer ruimte is om te verkennen en te benutten (verdere uitleg bij het bezoek).

Grijp deze zeldzame kans om een uniek stukje vastgoed te verwerven en maak van deze woning uw droomhuis. Neem vandaag nog contact op met Gilles De Zutter op 0474/70.83.53 of op [email protected] voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Get in touch