House for sale

* 440000€

3 bedrooms

Immoweb code : 11323658
Immoweb code : 11323658
*excluding taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
414 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Prachtige BEN half-open nieuwbouwwoning te Booischot!

De woning is gelijkvloers ingedeeld als volgt: inkomhal met apart toilet, leefruimte, volledig ingerichte open keuken met aansluitend een berging. Op de 1ste verdieping zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met bad en/of douche en een apart toilet. Via een vaste trap is er toegang naar de zolder die de mogelijkheid biedt extra ruimtes te creëren. De zolder wordt gechapt, de muren in snelbouwsteen worden bezet en er wordt een leiding elektriciteit voor verwarming voorzien (geen verwarmingselementen).

Achteraan beschikt de woning over een mooie zuid geörienteerde tuin. De oprit, het pad naar de inkomdeur en het terras wordt aangelegd met klinkers. Verder wordt de voor-en achtertuin niet aangelegd.

De woning wordt zeer energiezuinig afgewerkt tot een BijnaEnergieNeutrale (BEN) woning met E-peil 20: vloerverwarming, warmtepomp, ventilatietype D, zonnepanelen i.f.v. het E peil,... .

Dankzij dit gunstig E-peil 20 bent u als koper gedurende 5 jaar voor 50% vrijgesteld van het betalen van onroerende voorheffing!

Gelegen vlakbij winkels, scholen, openbaar vervoer en de verbindingsweg tussen Mechelen, Lier en Aarschot.

Voor meer informatie of een afspraak voor de volledige toelichting van dit project, bel 015 33 93 33.

This property is part of the project Project Schrieksesteenweg

Get in touch