House for sale

260000€

3 bedrooms 180 square meters

Immoweb code : 11290008
Immoweb code : 11290008

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
180 square meters livable space
166 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :

Deze woning bevindt zich in de Kerkhofstraat te Boom en biedt een comfortabele leefruimte verdeeld over verschillende niveaus.

Gelijkvloers bestaande uit de leefruimte met een open keuken. Aan de hal grenst een eerste slaapkamer, met daarnaast de badkamer voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Een opvallend kenmerk van het gelijkvloers is de ruime magazijn, welke direct verbonden is met de garage. Deze multifunctionele ruimte biedt talloze mogelijkheden voor opslag of een hobbyruimte, en zal zeker in de smaak vallen bij diegenen die behoefte hebben aan extra ruimte.

Op de eerste verdieping bevinden zich nog twee zeer ruime kamers, die flexibel kunnen worden ingedeeld om aan de behoeften van de bewoners te voldoen.

Tot slot biedt de woning de praktische mogelijkheid om uw voertuig naast de woning te parkeren, wat het gemak van het dagelijks leven verder vergroot.

Met zijn combinatie van ruimte, functionaliteit en de aanwezigheid van een ruime magazijn, biedt deze woning veel potentieel voor mensen die op zoek zijn naar ruimte en praktisch gemak.


BIJZONDERHEDEN:
- Ruime slaapkamers
- Centrale ligging
- Magazijn
- Garage
- Elektriciteit conform
- Mobiscore 8,1/10


Get in touch