House for sale

425000€

6 bedrooms 220 square meters

Immoweb code : 11254270
Immoweb code : 11254270

Overview

6 bedrooms
2 bathrooms
220 square meters livable space
141 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Ruime gezinswoning met 6 slaapkamers en tuin op de Groenenhoek te Borgerhout!

Locatie: Deze ruime gezinswoning is gelegen in de Gebroeders Blommestraat 5 te Borgerhout in de welbekende mooie groenenhoek. In de nabije omgeving zijn er talrijke winkels, scholen, gezellige horecagelegenheden, openbaar vervoer, invalswegen en Te Boelaerpark.

Omschrijving: Ontdek deze ruime gezinswoning op een toplocatie! U betreedt dit huis via de inkomhal voorzien van een leuke dambordpatronen vloer. Rechts krijgt u toegang tot de aangename en ruime leefruimte voorzien van een houten vloer en openhaard die gezelligheid en karakter aan de woning geeft. Verder door krijgt u toegang tot de leefkeuken waar u met het hele gezin kan dineren met zich op de tuin. De keuken is voorzien van alle genot en toestellen (oven, vaatwasser, kookplaat en dampkap, koelkast) en biedt zeer veer opberg mogelijkheden.

Via schuifdeuren krijgt u toegang tot de tuin van wel 46m² met een overdekt terras.

Op de eerste verdieping vinden we 4 ruime slaapkamers en de eerste badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douche en toilet. Aan de achterzijde vinden we een leuk inpandig terrasje.

Op de tweede verdieping vinden we een aparte unit met een leefgedeelte, een keuken en badkamer voorzien van een bad, enkele wastafel en toilet en 2 slaapkamers. Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw e

Get in touch