House for sale

345000€

4 bedrooms 157 square meters

Immoweb code : 11262922
Immoweb code : 11262922

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
157 square meters livable space
63 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Welkom in het levendige hart van Borgerhout, waar uw gerenoveerde stadswoning op u wacht! Ontdek het perfecte samenspel tussen hedendaags comfort en stedelijke dynamiek. Deze unieke woning biedt niet alleen een geweldige locatie, maar ook een stijlvolle en moderne leefomgeving.

Betreed de woning en laat u verrassen door het zorgvuldig vernieuwde interieur. Hoogwaardige afwerkingen en eigentijdse details geven de woning een frisse en uitnodigende uitstraling. Geniet van het comfort van een goed uitgeruste keuken met moderne apparatuur en ontspan in de ruime woonkamer, ideaal voor gezellig samenzijn.

Met maar liefst vier slaapkamers biedt deze woning voldoende ruimte voor uw levensstijl. De slaapkamers zijn ontworpen als rustgevende toevluchtsoorden, met oog voor detail en comfort.
Een bijkomend voordeel is de energiezuinigheid van de woning, geniet van een duurzame levensstijl zonder in te leveren op luxe.

Bovendien is de locatie ongeëvenaard gunstig, met winkels, restaurants, culturele hotspots en openbaar vervoer op loopafstand. Alles wat u nodig hebt, ligt binnen handbereik, waardoor deze stadswoning het beste biedt van stedelijk wonen.

Mis deze unieke kans niet om te wonen in een energiezuinige, volledig gerenoveerde stadswoning met vier slaapkamers in Borgerhout. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek uw toekomstige thuis!

Get in touch