House for sale

439000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 11393967
Immoweb code : 11393967

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
180 square meters of land

Description

Woning

Sorry, there is no English translation. In een rustige straat, vind je deze instapklare, charmante bel-etage, waarvan de gevel met z'n glas-in-loodramen en afgeronde voordeur er meteen uitspringt.
Via enkele trapjes omhoog, stap je de elegante voordeur door en de ruime, authentieke hal binnen. Daar valt de originele trap, sierboog en tegelvloer op.
Vooraan in de gang stap je de leefruimte binnen, een lichte ruimte op een nieuwe parketvloer, met hoge plafonds en een sierboog. De ruimte vooraan kan dienen als zithoek, met daarnaast een tussenruimte met een originele sierhaard.
De dubbele glas-in-lood deur leidt je naar de open keuken achteraan, die licht is dankzij de lichtstraat hier. De originele cementtegelvloer matcht mooi met de landelijke keuken, met een vaatwasser en heel wat kastruimte, een grote keukenwand ernaast met SMEG-gasfornuis en oven, dampkap, een spatwand van witte metrotegeltjes, koelkast en veel kastruimte. Van hieruit heb je ook toegang richting de overdekte veranda en de groene tuin erachter.

Op de eerste verdieping heb je drie slaapkamers op parket en een badkamer. Aan de straatzijde heb je een grote kamer en rechts een kleinere kinderkamer.
De derde, ruime slaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde, met de badkamer ernaast. Die heeft dezelfde okergele-bordeauxrode cementtegel als in de hal, muren met metrotegels, een ligbad met douche, toilet, elegante lavabo en veel licht en verluchting dankzij het grote raam.

Meer info: http

Get in touch