House for sale

174000€

4 bedrooms 150 square meters

Immoweb code : 10944417
Immoweb code : 10944417

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
150 square meters livable space
225 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. We vinden deze te renoveren woning terug in de Neremstraat ter hoogte van nummer 5 te Borgloon.
We bevinden ons hier op een toplocatie waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Sint-Truidersteenweg met tal van faciliteiten welke vlakbij gelegen is en de nodige rust. Aan ontspanning en mogelijkheden tot wandelen en fietsen geen enkel gebrek dankzij de diverse fiets- en wandelroutes die Borgloon te bieden heeft.

Ben je een handige Harry en op zoek naar een woning waar je nog volledig jouw eigen toets aan kunt geven, dan is deze woning zeker iets voor jou! Het pand werd opgetrokken tussen 1900 en 1918en de eigenaar startte alvast aan de afbraakwerken.
Hierdoor heeft de koper carte blanche om het volledig naar zijn smaak in te richten en af te werken. Mits de nodige creativiteit en handigheid kan deze woonst probleemloos omgevormd kan worden tot een echte (t)huis.

Bovendien is de woning nog voorzien van een volledig omheinde tuin. Mits de nodige opfriswerken wordt de tuin de plaats bij uitstek om heerlijk te genieten met familie of vrienden.

Wilt u de handen uit de mouwen steken en deze rijwoning omtoveren naar een knusse gezinswoning? Maak dan snel een afspraak op 011/98.88.98

Get in touch