House for sale

215000€

3 bedrooms 189 square meters

Immoweb code : 11090146
Immoweb code : 11090146

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
189 square meters livable space
545 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. We vinden deze ruime gezinswoning met veel potentieel terug in Hoepertingen, een deelgemeente van Borgloon en dit in de Hoepertingenstraat ter hoogte van nummer 40. We bevinden ons hier in een residentiële buurt waar men de ideale combinatie heeft gevonden tussen een goede bereikbaarheid dankzij de Sint-Truidersteenweg met tal van faciliteiten welke vlakbij gelegen is en de nodige rust en privacy.
Het pand dateert oorspronkelijk van het jaar 1952. Mits de nodige opfriswerken kan je deze woonst omvormen tot een ware parel.
Bij het betreden van de woning komen we terecht is de inkomhal. Deze leidt ons in eerste instantie naar zowel de keuken alsook een eerste leefruimte.
In het verlengde vande keuken kan men de gezellige zithoek terugvinden. Van hieruit heeft men bovendien een leuk zicht op de achterliggende tuin.
Verder kan men op het gelijkvloers nog een bijkomende ruimte en de badkamer terugvinden.
Op het verdiep kan de woning ons nog drie ruime slaapkamers bieden. Eén van de kamers dient wel nog te worden afgewerkt. Verder kan men op het verdiep nog een ruimte terugvinden die eventueel als dressing kan dienen.
Een grote troef aan deze woning is de ruime garage. Ideaal voor er je wagen te parkeren alsook extra opbergruimte!
Bijkomende troef aan deze woning is het prachtige uitzicht op de achterliggende paarden weide.
heeft deze woning boordevol potentieel jouw interesse gewekt? Maak snel een afspraak op

Get in touch