House for sale

935000€

4 bedrooms 830 square meters

Immoweb code : 11165074
Immoweb code : 11165074

Overview

4 bedrooms
3 bathrooms
830 square meters livable space
3566 square meters of land

Description

house

Sorry, there is no English translation. PRACHTIGE, GROTE (729 m²), LUXUEUZE naar smaak af te werken NIEUWE VILLA (4-7 SL; 2-3 Badk) met reeds afgewerkte (mantel)woning/Poolhouse/Garage in de tuin( 100m²) , rustig en met voldoende privacy gelegen te midden van hartje HASPENGOUW en met vlotte verbindingen naar Tongeren ( 10 min ), St-Truiden ( 15 min ), E40 (15 min) en Hasselt ( 20 min ).

Deze nieuwbouwwoning bestaat uit een verder af te werken hoofdgebouw en instapklaar afgewerkt bijgebouw. Dat dienst kan doen als poolhouse, conci*rgewoning, atelier, thuiskantoor … U voelt het , de mogelijkheden zijn eindeloos.

Het hoofdgebouw is ruwbouw water-en winddicht inclusief voorzieningen voor alle technieken, waaronder o.a. alarm, warmtepomp, airco, ventilatie D.

Gelijkvloers
Via de inkomhal met liftschacht) betreden we de ontspanningsruimte. De invulling hiervan is ook nog vrij te kiezen. Momenteel voorzien als binnenzwembad kan het even goed een Home cinema, wijnkelder , zitkuil, … of een lichtrijke leefruimte worden. De ruimte is uitgerust met voorzieningen voor een douche en toilet.
Aansluitend lopen we door naar de zithoek en vervolgens de grote leefkeuken, beiden met zicht op de prachtige tuin en achterliggende velden.
Tenslotte vinden we ook nog de zij-inkom, berging en dubbele inpandige garage, en het gastentoilet op het gelijkvloers.

Bezoek www.janssenenjanssen.be voor de volledige beschrijving of neem contact met gertvandebosch@jans

Get in touch