House for sale

469000€

4 bedrooms 179 square meters

Immoweb code : 11313216
Immoweb code : 11313216

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
179 square meters livable space
192 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Deze woning is gelegen in een van de meest charmante wijken van Bornem, en het is geen wonder waarom dit een van de meest geliefde plekken is om te wonen. Met zijn rustige omgeving en toch nabijheid tot het bruisende centrum van Bornem, biedt deze locatie het beste van beide werelden.

Bij het betreden van de woning wordt u verwelkomd door een inkomhal voorzien van ingebouwde kasten onder de trap, de inkomhal leidt naar verschillende ruimtes. De lichte en luchtige leefruimte met open keuken biedt een fantastisch uitzicht op de tuin. Het praktische aspect wordt benadrukt door de mogelijkheid om zowel vanuit de keuken als de inkomhal toegang te hebben tot de garage. Een gastentoilet maakt het gelijkvloers compleet.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie gezellige slaapkamers en een ruime badkamer met bad, douche, lavabo en toilet.

De zolderverdieping, bereikbaar via een vaste trap, biedt tal van mogelijkheden, perfect voor het creëren van een extra slaapkamer, een speelkamer, een hobbyruimte of een andere gewenste functie.

Troeven:

- locatie
- instapklaar
- aangename ruimtes
- afgewerkt naar hedendaagse normen

Interesse? Aarzel niet om ons te contacteren via 052 20 05 05 of [email protected]
Of plan zelf uw bezoek via www.hestor.be

Get in touch