House for sale

425000€

4 bedrooms 244 square meters

Immoweb code : 11343235
Immoweb code : 11343235

Overview

4 bedrooms
1 bathroom
244 square meters livable space
320 square meters of land

Description

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
Ben je op zoek naar een instapklare woning met 4 slaapkamers met de mogelijkheid tot 6 kamers en een garage in het centrum van Bornem? Dan hebben wij misschien wat u zoekt!

De centrale ligging in de driehoek Antwerpen-Brussel-Gent is ideaal voor het woon-werkverkeer en tevens zit men vlakbij tal van invalswegen. 
Verder zit men op wandelafstand van het recreatiedomein Breeven waar in alle rust kan genieten van de groene omgeving of tal van sportfaciliteiten. 
Vlakbij deze woning hebben we nog de bruisende winkelstraat van Bornem alsook tal van andere faciliteiten zoals scholen, supermarkten, openbaar vervoer, ziekenhuis ...!


Indeling:
- Kelder: de woning beschikt over een droge kelder (13m²) die dienst kan doen als bergruimte.- GLV: via de inkomhal (11m²) heb je toegang tot de garage (24m²) die tevens toegang geeft tot de tuin. Verder kom je via de hal in de living (32m²) met zicht op de tuin. Je vindt er eveneens de keuken (13m²) en de eetkamer (12m²). Via de inkomhal heb je toegang tot het gastentoilet en de trap richting de eerste verdieping.
-1steV: op de eerste verdieping vind je de badkamer (8m²) uitgerust met douche en ligbad. Verder bevinden er zich 4 ruime slaapkamers (17-15-12-12m²). Bovendien is er een zolderluik met toegang tot de zolder (74m²). Hier heb je nog de mogelijkheid tot het creëren van 2 extra slaapkamers.

Interesse? Neem dan nu contact op met je ERA-Makelaar!

Get in touch