House for sale

359000€

3 bedrooms 130 square meters

Immoweb code : 11389966
Immoweb code : 11389966

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
130 square meters livable space
115 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Charmante woning met 3 slaapkamers en tuin op toplocatie!

Ligging: Deze charmante, instapklare woning is rustig doch centraal gelegen in een residentiële wijk te Borsbeek. Verschillende scholen, winkels, horeca en het openbaar vervoer bevinden zich in de nabije omgeving. Vlotte verbinding naar omliggende gemeentes.

Omschrijving: U kan deze woning vinden aan de August van Putlei in Borsbeek. We betreden deze woning via de inkomhal. Vooraan vinden we de lichtrijke leef- en eetruimte. Aansluitend de half-open keuken die voorzien is van alle toestellen. Naast de keuken bevindt zich het ruim gastentoilet met aansluiting voor was en droog. Via de keuken krijgt u toegang tot de zonnige tuin. Op de eerste verdieping vinden we 2 volwaardige slaapkamers alsook de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, lavabomeubel en douche. De masterbedroom is voorzien van een aparte dressing. Op het tweede verdiep vinden we nog een ruime zolderkamer die voorzien is van ingemaakte kasten. Onderaan de trap is de toegang tot de kelder.

Bijzonderheden:

- Gezellige, zonnige stadstuin
- Toplocatie
- Zéér charmante woning
- 3 volwaardige slaapkamers
- Asbestveilig!

Opp cfr. EPC

Oppervlaktes zijn indicatief

P-score
A
G-score
A

Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch