House for sale

* 283093€

3 bedrooms 166 square meters

Immoweb code : 11358374
Immoweb code : 11358374
*€283,093 including taxes

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
166 square meters livable space
200 square meters of land

Description

Vente - Maison Bourg-Léopold

Unfortunately we did not receive an English translation for this text.

Nl :
De Kom is een nieuwbouwproject in Leopoldsburg, gelegen aan de jachthaven. De site van de oude betonfabriek langs het kanaal wordt herbestemd tot woongebied. Na het succes van fase 1 werd er besloten om een tweede fase met 30 nieuwe appartementen en 11 woningen te realiseren.

Bent u op zoek naar een gesloten bebouwing met inpandige garage? Graag de rust van een natuurlijke omgeving of heb je liever de dynamiek van het nabijgelegen centrum? In De Kom is het niet ‘of’, maar wel ‘en’. Dankzij het diverse aanbod krijgen toekomstige bewoners een woning die echt bij hen past.

Alle woningen zijn volgens de hedendaagse normen gebouwd.
U heeft de keuze om de woning casco of volledig afgewerkt aan te kopen.

De Kom biedt meer dan wonen alleen. De site is het ideale vertrekpunt voor mooie wandelingen langs het kanaal of om het Limburgse fietsparadijs te ontdekken. Een centraal fiets- en wandelpad loopt als een slinger doorheen de site en vormt de groene draad van het project. De Kom wordt volledig autoluw. De auto verdwijnt ondergronds, waar elk appartement een eigen parkeerplek heeft. Via de aangrenzende Antwerpsesteenweg kan iedereen zich vlot een weg banen naar de buurtgemeenten.

Get in touch