House for sale

339000€

3 bedrooms 160 square meters

Immoweb code : 11299100
Immoweb code : 11299100

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
160 square meters livable space
222 square meters of land

Description

House

Sorry, there is no English translation. Charmante woning met 3 slaapkamers nabij het centrum van Brasschaat

Locatie: deze charmante woning is gelegen in een rustige straat nabij het centrum van Brasschaat en in de nabijheid van winkels en scholen. Dit huis heeft een perceelopp. van 222m² en een woonoppervlak van 160m².

Indeling: de woning beschikt op het gelijkvloerse over een inkomhal, gasten toilet, ruime leefruimte met open keuken, veranda en een zuid georiënteerde tuin. Op de eerste verdieping zijn er twee slaapkamers, een badkamer met ligbad en douche. Via de bureau kan je de trap naar de zolderverdieping nemen, deze slaapkamer is volledig afgewerkt en beschikt over een toilet en lavabo.

Omschrijving: dit huis combineert veel charmes met veel mogelijkheden. Het betreft een gezinswoning met voldoende ruimtes en een grote tuin met terras.

Bijzonderheden:
- toplocatie
- 3 slaapkamers
- tuin met terras
- nabij het centrum van Brasschaat


Nieuwe renovatieverplichting voor residentieel vastgoed vanaf 01/01/2023:
“Dit pand kan onderhevig zijn aan de renovatieverplichting die door de Vlaamse overheid wordt opgelegd voor residentiële gebouwen.
Consulteer voor meer informatie de website van het Vlaams Energie- en Klimaatagentschap via https://www.energiesparen.be/renovatieverplichting-residenti%C3%ABle-gebouwen-2023.”
Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van

Get in touch