House for sale

429000€

3 bedrooms 182 square meters

Immoweb code : 11332992
Immoweb code : 11332992

Overview

3 bedrooms
1 bathroom
182 square meters livable space
439 square meters of land

Description

Property with character

Sorry, there is no English translation. Woning met ruime dubbele garage in een rustige wijk te Brasschaat

Omschrijving: de woning combineert een gevoel van licht ruimte met een centrale ligging. De grote tuin met terras dragen bij tot een open gevoel.

Locatie: de bel-étage is gelegen in de Tomermaat te Brasschaat. Alle voorzieningen, scholen en winkels zijn direct bereikbaar.

Beschrijving: deze woning, staat te koop in de Tomermaat te Brasschaat. We betreden dit huis via de inkomhal. Op de eerste verdieping hebben we een ruime leefruimte met grote raampartijen, die zorgen voor een natuurlijke lichtinval. De leefruimte is voorzien van een geïnstalleerde en vernieuwde keuken.Bovendien biedt de nachthal je toegang tot dedrie lichtrijke slaapkamers. Verder geniet de badkamer van een ligbad, douche en een dubbele lavabo. Via de veranda kunnen we de trap nemen, dewelke ons toegang verleent tot het terras en de tuin. Alsook is deze woning voorzien van een ruime dubbele garage met dubbele oprit.

Bijzonderheden:

- EPC C: 263kWh/m²
- dubbele garage met oprit
- tuin
- dak geïsoleerd (15 cm isolatieplaten)
- rustige wijk
- vloerverwarming
- polyvalente ruimte (ideaal voor bureau, ...) Voor meer informatie, kijk snel op www.heylenvastgoed.be. Interesse in een GRATIS SCHATTING van uw eigendom? Bel 0800/29.223

Get in touch